Handelsbetingelser

Bestilling og aftale:

BedreBolig produkter bestilles bedst ved henvendelse til Energitjenesten Øst inden betaling, hvor besøgstidspunkt aftales.

Bestilles direkte via Webshop, kontakter EnergiTjenesten Øst kunden for nærmere aftale om tidspunkt for besøg m.m.

Produkter med rabat:

For at bestille BedreBolig produkter med tilskud er det en forudsætning, at du opfylder kravene for at modtage tilskuddet (oftest at huset der skal gennemgås er beliggende i en bestemt kommune). Under de enkelte BedreBolig produkter, kan du se om der er særlige krav, der skal opfyldes. Betalinger foretaget uden forudgående aftale, vil blive annulleret, hvis du ikke opfylder kravene. Du kan ringe på 3698 6851 eller maile til ost@energitjenesten.dk.

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort trækkes beløbet fra din konto så snart BedreBolig besøget eller planen er udført og indsatslisten/rapporten er sendt.

Fortrydelsesret:

Du kan aflyse en bestilt BedreBolig besøg/plan frem til 2 dage før besøget. Energitjenesten Øst forbeholder sig ret til at aflyse eller ændre et aftalt besøg i tilfælde af sygdom eller lignende.

Reklamationsret:

Hvis du er utilfreds med gennemgangen af dit hus, udførelsen af rapporten eller andet i forbindelse med din BedreBolig-Plan skal du kontakte Energitjenesten Øst snarest og senest 1 måned fra modtagelse af rapporten.

Leveringsfrister:

Du aftaler direkte med konsulenten, hvornår besøget skal finde sted. Du vil få tilsendt rapporten senest 1 måned efter besøget.

Produktinformation:

De forskellige BedreBolig produkter er beskrevet på Etsj.dk. For yderligere oplysninger eller spørgsmål kan der sendes en mail til Energitjenesten Øst på ost@energitjenesten.dk

Priser:

Alle priser er vist inkl. moms.

Hjemmesiden www.etsj.dk drives af firmaet:
Energitjenesten Øst  CVR nr: 35434879
Høje Taastrup Boulevard 54
2630 Taastrup
Tlf. 3698 6851, mail ost@energitjenesten.dk

Forbehold for ændringer:

Energitjenesten Øst forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website.

Links:

Energitjenesten: www.energitjenesten.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk