Frederikssund Kommune

Hvis du bor i Frederikssund Kommune, kan du lige nu få tilskud til:

BedreBolig-besøg med termografering

Du har nu en enestående chance for at få gået dit hus efter i sømmene og få en termografirapport med vejledning til, hvordan du bedst energirenoverer. Normalpris kr. 3.750,-, men i Frederikssund Kommune får du lige nu 50 % tilskud, så du kan købe et BedreBolig-besøg med termografi for kr. 1.875,-. Hvis du også ønsker at få beregninger skal du i stedet vælge en BedreBolig-plan.

Køb BedreBolig-besøg med termografering kr. 1.875,-

BedreBolig-plan

Vi kommer ud og kigger på din bolig og tager en snak om dine muligheder for at modernisere og energirenovere din bolig. På baggrund af besøget i din bolig udarbejder vi en individuel BedreBolig-plan, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Med BedreBolig-planen får du en oversigt over de relevante indsatser, investeringer, besparelser og tilskudsmuligheder. Brug din BedreBolig-plan i dialogen med din bank og dine håndværkere.

Se eksempel på en BedreBolig-plan her.

Lige nu kan du også få tilskud til termografering. Dette er et tillæg til BedreBolig-planen eller BedreBolig-besøget og koster normalt kr. 1.000,-. Frederikssund Kommune giver et et tilskud på kr. 500,-

Køb BedreBolig Plan Kr. 2.250,- (normalpris 4.500,-)
Køb BedreBolig-plan med termografering kr. 2.750,- (normalpris kr. 5.500,-)