BedreBolig-planer med og uden kommunalt tilskud

Velkommen til vores webshop

I venstre side finder du link til alle vores produkter. Du kan også finde en oversigt over alle mulighederne her.

Husk at du sammen med din BedreBolig-plan kan bestille termografering i vinterhalvåret.

Du kan også bestille rådgivning på timebasis.

Hvis du ønsker energimærkning skal du kontakte os på tlf. 3698 6128 eller på formularen i venstre side og få et tilbud. Vi laver energimærker til både små og store bygninger. Da der er mange ting, der afgør prisen for et energimærke udføres de efter tilbud.

Se en kort video om hvad en BedreBolig-plan er, og hvad du kan bruge den til.
Du kan også klikke her, og se alle fordelene ved en BedreBolig-plan.

Der er mange kommuner, der hjælper borgere, der ønsker at energirenovere. Det kan være i form af arrangementer, hvor der informeres om f.eks. skrotning af oliefyret, eller det kan være et tilskud til rådgivning i forbindelse med energiforbedringer. Se om din kommune har særlige tilbud til borgerne på kommunes hjemmeside. EnergiTjenesten samarbejder med en del kommuner om udarbejdelse af BedreBolig-planer med tilskud. Du kan se her, hvilke kommuner der er omfattet.

Skulle du ikke være så heldig at bo i en kommune, der giver tilskud til en BedreBolig-plan er der stadig mulighed for at spare mange penge og samtidig få et hus med et bedre indeklima. Både udgiften til BedreBolig-planen og håndværkerens arbejdsløn kan trækkes fra i skat. Derudover kan du sælge din energibesparelse til energiselskaberne. Det kan vi for et lille beløb hjælpe dig med.

Brug dankortet til at betale for din BedreBolig-plan Her kan du betale med dankort.